27 дни 17:16:27
Реклама

Yves Rocher (ив роше) каталог

Преглед на брошурата Промоции от магазин Yves Rocher валидна от 01.10.2020

Промоции

01.10. - 31.10.2020

Yves Rocher (ив роше)

Ив Роше каталог – козметика за ценители

Козметиката на Yves Rocher е уникална, даряваща красота, здраве и удоволствие на всяка жена. Подобно на повечето вериги, предлаганите от Ив Роше продукти често се рекламират чрез специално издание – Yves Rocher каталог, в който всеки фен на марката може да открие любими продукти на промоционални цени. Намаленията вътре често са доста сериозни, така че в никакъв случай не бива да пренебрегвате това издание!

Ако искате да разгледате последния Ив Роше каталог 2020 (Промоции) можете да го направите тук, като имате предвид, че предложенията са валидни от 01.10.2020.

Специалните оферти на марката можете да откриете както във физическите магазини, в това число и в по-известните големи смесени козметични магазини, така и онлайн – предложенията на Yves Rocher online, както от страницата на магазина във Фейсбук, така и благодарение на дистрибуторските сайтове, са достъпни за всеки ценител. Може би е време да ги прегледате?

Ив Роше е магазин, който цени природата

Yves Rocher е козметична компания, основана през 1959-а година от французина Ив Роше. Фирмата оперира в 88 страни по целия свят. Компанията има над 100 акра собствени органични насаждения в Ла Гасии, като благодарение на тях произвежда над 300 милиона продукта всяка година. България е част от дистрибуторската мрежа още от 1989 г., а първият бутик у нас е открит през 1996 г., като понастоящем тук Yves Rocher има магазини в 25 града.

Продуктите на марката - грижа за лицето, тялото и косата, грим, хигиена, парфюмерия и аксесоари – може да се намерят във всички по-добри козметични магазини. Компанията отдавна се е отказала от ползването на генно-модифицирани организми и всички нейни продукти са разработени в съответствие със стриктни екологични норми и правила.

Преди десетина години фондацията Yves Rocher, под егидата на ООН, успешно изпълнява една цел, която сама си е поставила – да бъдат засадени 50 милиона дървета до 2015 г.! Сега има нова цел – засаждане на 100 милиона дървета!

Повече информация за марката, магазините и предложенията на Yves Rocher, можете да научите от сайта тук - www.yves-rocher.com. По този начин ще имате възможност не само да разгледате последния каталог (Промоции), но и доста нови неща, идеи и предложения.

Да спестим, пазарувайки продуктите на Ив Роше

Подобно на повечето вериги магазини, Iv Roshe ви дава възможност да се насладите на любимите си продукти от марката, като при това прави постоянни намаления, промоции, кампании. Няма нищо по-добро от това да пазарувате качествена еко козметика на изгодна цена, нали? 

В допълнение, фирмата предлага добра схема за поощряване на лоялните клиенти, като постоянно прави различни подаръци. Почти при всяка поръчка потребителите получават по нещо допълнително, дори често се правят подаръци за рождения ден на клиента!

Парфюмите им са в няколко категории - нисък клас тоалетни води, тип моноаромати, среден клас и висок клас. Това означава, че винаги може да се намери по нещо за всеки вкус. Но ако все пак търсите нещо друго, не се колебайте да проверите и други магазини в същата категория - Notino, LR Health & Beauty, Lilly drogerie, Douglas & Beauty Zone, DM drogeriemarkt, Be Fit, AVON. Важното е накрая всеки да остане доволен от пазаруването!

Реклама


Реклама