Реклама

Plesio - Брошури и каталози на актуалните промоции

Преглед на брошурата Брошура от магазин Plesio валидна от 07.10.2020

Брошура

07.10. - 31.10.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин Plesio валидна от 24.08.2020

Брошура

24.08. - 25.09.2020

Реклама

Плесио каталог

Новата брошура на Plesio

Плесио е магазин, който, подобно на повечето магазини в категорията, постоянно има различни намаления и оферти, които обединява в своеобразен Плесио каталог. Веднъж месечно, в този солиден по обем 30-страничен каталог Плесио включва специални предложения, позволяващи ви да пазарувате страхотни ИТ и офис продукти на страхотни цени. Всеки клиент на магазин Плесио очаква с нетърпение новите предложения в каталога, за да може за пореден път да направи безпогрешен избор.

Можете да намерите тази прекрасна брошура тук, като непременно имайте предвид, че предложенията в Брошура са валидни от 07.10.2020. Това е важно, за да се ориентирате колко време остава до изтичане на промоцията. Вероятно ви се е случвало да изпускате оферти, затова би трябвало да знаете колко важно е да следите сроковете на промоциите.

Plesio – перфектният магазин за черна техника

Плесио е международна компания с 40-годишна история. Централата на фирмата е в Атина, Гърция, а тя е лидер на пазара на ИТ продукти и офис консумативи. Плесио Компютърс е сред 100-те най-големи доставчици на офис продукти в световен мащаб. Плесио България е основана през 2004-а, като предоставя цялостно решение при доставката на ИТ продукти, консумативи и канцелария за офиса. В Plesio може да намерите още компютри, лаптопи, периферия, телевизори, фотоапарати, аудио- и видео техника, игри и конзоли. Освен това може дори да си отпечатате визитки. 

Фирмата има един магазин в София – на много комуникативно място, на улица Ангел Кънчев 3. Може да се пазарува и онлайн. Въпреки че магазинът се намира в центъра на столицата, той разполага с безплатен паркинг за своите клиенти, което е нещо трудно постижимо за София.

Ако искате да научите повече за магазин Plesio, можете да посетите интернет сайта - www.plesio.bg. На Плесио.бг ще можете да се запознаете с предлаганите продукти и услуги, както и с историята на фирмата, нейните ценности и визия за бъдещето.

Да спестим пари с Plesio

Начините за спестяване по време на пазаруване в Plesio са стандартните – на първо място, може да спестите, като се възползвате от страхотните предложения в периодично издаваната брошура на Plesio, а на второ място – просто пазарувайки в този магазин, вие вече спестявате, защото там цените са много добри, а качеството е просто страхотно. 

Също така и при различни поводи, например на Черен петък, Плесио прави големи намаления. Същото важи и за по време на коледните празници, за Великден и т.н. По всяко време на сайта на магазина можете да видите редица продукти със сезонни намаления, продуктови групи с намаление и пр. А има и още нещо, което много клиенти считат, че не е за пренебрегване – Plesio предлага и безплатна доставка при пазаруване онлайн, ако поръчате продукти на стойност над 49 лв. За поръчки под тази сума, цената е само 5 лв. Опитайте и няма да съжалявате – пазаруването от Плесио си заслужава!

По принцип можете да сравните цените и в други магазини от същата категория, за да сте напълно убедени в правилния си избор. Можете да го направите още сега тук: ВАЛИ Компютърc, VIVACOM, Telenor, Jar Computers, Handy, eMAG, A1.

Реклама


Реклама