Plesio - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Plesio промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Plesio

Преглед на брошурата Оферта от магазин Plesio валидна от 10.06.2020

Оферта

от сряда 10.06.2020

Преглед на брошурата Актуална информация от магазин Plesio валидна от 13.05.2020

Актуална информация

от сряда 13.05.2020

Реклама
Реклама

Плесио каталог

Новата брошура на Plesio

Плесио е магазин, който, подобно на повечето магазини в категорията, постоянно има различни намаления и оферти, които обединява в своеобразен Плесио каталог. Веднъж месечно, в този солиден по обем 30-страничен каталог Плесио включва специални предложения, позволяващи ви да пазарувате страхотни ИТ и офис продукти на страхотни цени. Всеки клиент на магазин Плесио очаква с нетърпение новите предложения в каталога, за да може за пореден път да направи безпогрешен избор.

Можете да намерите тази прекрасна брошура тук, като непременно имайте предвид, че предложенията в Оферта са валидни от 10.06.2020. Това е важно, за да се ориентирате колко време остава до изтичане на промоцията. Вероятно ви се е случвало да изпускате оферти, затова би трябвало да знаете колко важно е да следите сроковете на промоциите.

Plesio – перфектният магазин за черна техника

Плесио е международна компания с 40-годишна история. Централата на фирмата е в Атина, Гърция, а тя е лидер на пазара на ИТ продукти и офис консумативи. Плесио Компютърс е сред 100-те най-големи доставчици на офис продукти в световен мащаб. Плесио България е основана през 2004-а, като предоставя цялостно решение при доставката на ИТ продукти, консумативи и канцелария за офиса. В Plesio може да намерите още компютри, лаптопи, периферия, телевизори, фотоапарати, аудио- и видео техника, игри и конзоли. Освен това може дори да си отпечатате визитки. 

Фирмата има един магазин в София – на много комуникативно място, на улица Ангел Кънчев 3. Може да се пазарува и онлайн. Въпреки че магазинът се намира в центъра на столицата, той разполага с безплатен паркинг за своите клиенти, което е нещо трудно постижимо за София.

Ако искате да научите повече за магазин Plesio, можете да посетите интернет сайта - www.plesio.bg. На Плесио.бг ще можете да се запознаете с предлаганите продукти и услуги, както и с историята на фирмата, нейните ценности и визия за бъдещето.

Да спестим пари с Plesio

Начините за спестяване по време на пазаруване в Plesio са стандартните – на първо място, може да спестите, като се възползвате от страхотните предложения в периодично издаваната брошура на Plesio, а на второ място – просто пазарувайки в този магазин, вие вече спестявате, защото там цените са много добри, а качеството е просто страхотно. 

Също така и при различни поводи, например на Черен петък, Плесио прави големи намаления. Същото важи и за по време на коледните празници, за Великден и т.н. По всяко време на сайта на магазина можете да видите редица продукти със сезонни намаления, продуктови групи с намаление и пр. А има и още нещо, което много клиенти считат, че не е за пренебрегване – Plesio предлага и безплатна доставка при пазаруване онлайн, ако поръчате продукти на стойност над 49 лв. За поръчки под тази сума, цената е само 5 лв. Опитайте и няма да съжалявате – пазаруването от Плесио си заслужава!

По принцип можете да сравните цените и в други магазини от същата категория, за да сте напълно убедени в правилния си избор. Можете да го направите още сега тук: ВАЛИ Компютърc, VIVACOM, Telenor, Jar Computers, Handy, eMAG, A1.

Реклама


Реклама