брошура Plesio - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
Реклама

Plesio - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

Plesio брошура на седмицата

Плесио Компютърс е международна компания с 40-годишна история. Централата на фирмата е в Атина, Гърция, а тя е лидер на пазара на ИТ продукти и офис консумативи. Плесио Компютърс е сред 100-те най-големи доставчици на офис продукти в световен мащаб. Плесио България е основана през 2004-а,  като предоставя цялостно решение при доставката на ИТ продукти, консумативи и канцелария за офиса. В Plesio може да намерите още детски играчки, компютри, лаптопи, периферия, телевизори, фотоапарати, аудио- и видео техника, игри и конзоли. Освен това може дори да си отпечатате визитки.

Фирмата има един магазин в София, но може да се пазарува онлайн. При онлайн пазаруване над 50 лева доставката е безплатна, при по-ниска стойност доставката е 5 лева.

 

Плесио постоянно има различни намаления и оферти, а освен това веднъж месечно пуска солиден по обем 30-страничен каталог със специални предложения.

Plesio за Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Plesio редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Plesio, наречена "Актуална брошура", валидна от 11.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Plesio 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Бяла и черна техника", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.
Реклама


Реклама