брошура Jar Computers - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
12 дни 20:26:08
Реклама

Jar Computers - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

Jar Computers брошура на седмицата

Jar Computers е търговска марка на Жар ЕООД. Фирмата е вече над 20 години на българския пазар и е сред утвърдените компютърни компании в страната. Jar Computers присъства в над 30 града чрез собствени магазини и представители. Освен това компанията предлага консултации и сервиз в цяла България. Компанията внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, разработка и продажба на приложен софтуер. Също така предлага цялостни решения в областта на ИТ оборудването, изграждане на мрежова инфраструктура, комуникации, системи за видеонаблюдение, информационни системи и климатизация.

 

Онлайн пазаруването позволява търсене между над 100 000 продукта, като може да обсъждате поръчката си и с оператор на фирмата. Доставката на покупка на стойност над 100 лева е безплатна, освен ако стоката не е част от някаква промоция. Jar Computers има различни стоки в намаление, като има дневно и седмично намаление, както и оферти с по-дълга продължителност.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Jar Computers редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Jar Computers, наречена "Oferta", валидна от 06.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Jar Computers 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Бяла и черна техника", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама