Handy - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Handy промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

За съжаление, Handy няма
текущи оферти.

Действащи брошури Handy

Преглед на брошурата Оферта от магазин Handy валидна от 08.03.2018

Оферта

08.03. - 15.03.2018

Реклама

Подобни брошури от категорията Бяла и черна техника

Преглед на брошурата Брошура от магазин Техномаркет валидна от 03.09.2020

Брошура

03.09. - 23.09.2020

Преглед на брошурата Teka от магазин Зора валидна от 01.09.2020

Teka

01.09. - 30.09.2020

Преглед на брошурата Оферта от магазин eMAG валидна от 21.09.2020

Оферта

21.09. - 27.09.2020

Преглед на брошурата Брошура от магазин eMAG валидна от 17.09.2020

Брошура

17.09. - 23.09.2020

HANDY

Промоциите в издаваната от Handy брошура

Както е при много магазини в днешно време, всеки който се интересува, може да разгледа и издаваната от Handy брошура. В този своеобразен Хенди каталог магазинът включва последните си промоции веднъж в месеца. Въпросната Handy брошура можете да разгледате на нашия сайт, съобразявайки се разбира се с факта, че офертите вътре важат от следващата седмица и при положение, че изданието е месечно, ще можете да се ориентирате докога имате възможност да се възползвате от намаленията.

Задължително прегледайте брошура Handy, за да сте сигурни, че не пропускате някоя страхотна оферта. Освен това трябва да се има предвид, че бройките на някои от продуктите са ограничени, така че ако твърде много харесвате някоя оферта, няма да бъде много разумно да се бавите, защото ако отлагате момента на покупката може да се получи така, че продуктът вече да е изчерпан. Казано накратко – вземете издаваната от Handy брошура и купете желания продукт!

Заповядайте в магазин Handy

Handy е една от най-големите верига магазини за мобилни телефони, аксесоари и дигитална техника на Балканите. Подразбира се, че магазинът попада в категорията Бяла и черна техника. Компанията е създадена преди 15 години, като има над 130 магазина в България, още над 240 в Република Сърбия и над 30 в Македония. В Хенди има най-новото и най-атрактивното от света на мобилните комуникации - телефони и аксесоари, фотоапарати, навигации, лаптопи, таблети и МР3/МР4 плеъри на водещите световни производители. Хенди е партньор на Мтел и EasyPay, а освен това е и лицензиран застрахователен брокер, като работи с всички големи застрахователни дружества в България.

Всеки, който желае да научи повече, може да посети сайта на веригата www.handy.bg. В ерата на онлайн комуникациите, пазаруването от разстояние набира все повече и повече популярност и постепенно измества класическия модел. Затова, не се колебайте, а разглеждайте смело сайтовете на магазините и избирайте от хилядите предложения.

Как може да се направи икономия в Handy?

Краткият отговор на този въпрос е „лесно“. Но разбира се трябва да обясним как точно това се изпълнява. Отговорът се крие в издаваната от Handy брошура. Във всички магазини, във всички брошури на седмицата има множество оферти, които ви дават възможност да пестите. Давайки по-малко, в сравнение със стандартната цена, със сигурност ще останете едновременно доволни от покупката и от спестените средства. Предлаганите от Handy телефони са качествени, а офертите има достатъчно. Ако имате търпение да изчакате до ноември, ще видите, че предлаганите за черен петък мобилни телефони се на страхотни цени.

Освен това на сайта на Хенди обаче може да се пазарува онлайн, като за някои от стоките има допълнително намаление. А разбира се ние сме се погрижили и за онези от вас, които имат желание да сравняват офертите за даден продукт не само тук, но и в други магазини от същата категория – лесно можете да прегледате какво се предлага и в следните магазини: ВАЛИ Компютърc, VIVACOM, Telenor, Plesio, Jar Computers, eMAG, A1.

Реклама


Реклама