брошура Handy - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
Реклама

Handy - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

За съжаление, Handy няма
текущи оферти.
Преглед на брошурата Оферта от магазин Handy валидна от 08.03.2018

Оферта

08.03. - 15.03.2018

Реклама

Handy брошура на седмицата

Handy е най-голямата верига магазини за мобилни телефони, аксесоари и дигитална техника на Балканите. Компанията е създадена преди 15 години, като има над 130 магазина в България, още над 240 в Република Сърбия и над 30 в Македония. В Хенди има най-новото и най-атрактивното от света на мобилните комуникации - телефони и аксесоари, фотоапарати, навигации, лаптопи, таблети и МР3/МР4 плейъри на водещите световни производители.

Хенди е партньор на Мтел и EasyPay, а освен това е и лицензиран застрахователен брокер, като работи с всички големи застрахователни дружества в България.

 

Handy издава каталог с последните си промоции веднъж в месеца, като голяма част от тях съвпадат с тези на Мтел. На сайта на Хенди обаче може да се пазарува онлайн, като за някои от стоките има допълнително намаление.

Handy за Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! Handy редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от Handy, наречена "брошура Handy", валидна от следващата седмица. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в Handy 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Бяла и черна техника", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.
Реклама


Реклама