Bibloo - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Bibloo промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Bibloo

Преглед на брошурата New In Women от магазин Bibloo валидна от 01.09.2020

New In Women

01.09. - 30.09.2020

Преглед на брошурата New In Men от магазин Bibloo валидна от 01.09.2020

New In Men

01.09. - 30.09.2020

Реклама

BIBLOO

Библоо брошура – изненади за всеки

Всеки клиент на Bibloo знае много добре, че винаги там има редовни намаления и нови оферти. Тези предложения се включват в специално издание, Библоо брошура, с чиято помощ можете да намерите желани продукти на специални цени. Точно сега, вие може да намерите тук най-актуалните предложения в периодично издаваната от Библоо брошура, валидни от 01.09.2020. Всеки уважаващ себе си познавач на модата и модните тенденции, качествените облекла и обувки, би трябвало да проверява периодично New In Women! 

Освен във вече споменатата Библоо брошура, можете да разгледате и специалната секция с намаления на сайта на фирмата, където също има интересни неща на чудесни цени. Ако потърсите в интернет транслитерацията “bibloo broshura”, също ще откриете търсения Библоо каталог. Офертите в тази издавана от Библоо брошура не са за изпускане – не губете повече време, а вижте какво може да купите! Библоо брошура 2020 вече е тук!

Библоо е Вашият магазин

Библоо (Bibloo) е известен магазин, който попада в категорията Дрехи, обувки и спорт. По своята същност Библоо е онлайн магазин, собственост на базираната в Прага Digital People Inc. Магазинът оперира в цяла Европа, като е съдържанието на сайта е налично на 32 различни езика. В Библоо се предлагат първокласни световни марки, като Replay, Desigual, Armani Jeans, Furla, Tommy Hilfiger или Napapijri. Общият брой на марките в магазина е над 100, като те обхващат огромен избор от дрехи – от якета и палта, през рокли и поли, до ризи и бельо. Освен това се предлагат обувки, чанти и аксесоари. Магазинът предлага стоки за жени, мъже и деца, като постоянно има и намалени стоки, а отстъпката достига до 70%.

Стоките от магазина се доставят с куриер, като при покупка над 160 лв., доставката е безплатна (иначе е на стойност 10 лв.). Доставката се осъществява в рамките на пет работни дни, като поръчката може да бъде върната в 30-дневен срок без основание. Освен това от Bibloo правят и замяна на стока при объркан размер.

Фирмата не издава хартиени брошури, но в сайта може да се направи абонамент за електронния бюлетин за ексклузивни оферти (вече споменатата Билбоо брошура). Bibloo има и център за контакт с клиенти, но той е само на английски език. Допълнителна информация за магазина, за продуктите и услугите, можете да получите като посетите сайта му тук - www.bibloo.bg.

С Библоо можете да спестите

Както стана дума по-горе, благодарение на издаваната от Библоо брошура можете да спестите доста. Всъщност това е модерният начин за пазаруване – проверявате офертите, избирате най-изгодните, сравнявате и купувате. Така противоречиви понятия като пазаруване и спестяване се обединяват в едно. Няма как да не купуваме дрехи, нали? Следователно е по-добре да го правим, когато можем да се възползваме от различните намаления.

Опции като безплатна доставка и други подобни също ви дават възможност да спестявате пари. От сайта на Билбоо можете да подбирате и закупувате от секциите за мъже, жени и деца различни тениски, блузи, рокли, якета, дънки, панталони, ризи, палта, бельо, пуловери, бански, обувки, маратонки, зимни обувки, чанти, колани, чорапи, раници – на страхотни цени и с отлично качество. Освен това можете да разгледате и други сходни предложения от подобни магазини: SPORT DEPOT, Pepco, H&M, Fiolla, Fashion Days, Deichmann, Decathlon.

Реклама


Реклама