Bibloo - Брошури и каталози на актуалните промоции

Текущи Bibloo промоционални брошури за тази седмица. Не пропускай специалната ни оферта.

Действащи брошури Bibloo

Преглед на брошурата Guess от магазин Bibloo валидна от 01.06.2020

Guess

01.06. - 30.06.2020

Преглед на брошурата Replay от магазин Bibloo валидна от 01.06.2020

Replay

01.06. - 30.06.2020

Реклама

Bibloo брошура на седмицата

BIBLOO.BG е онлайн магазин, собственост на базирана в Прага Digital People Inc. Магазинът оперира в цяла Европа, като е наличен на 32 различни езика. В BIBLOO се предлагат първокласни световни марки, като Replay, Desigual, Armani Jeans, Furla, Tommy Hilfiger или Napapijri. Общият брой на марките в магазина е 105, като те обхващат огромен избор от дрехи – от якета и палта, през рокли и поли, до ризи и бельо. Освен това - обувки, чанти и аксесоари. Магазинът предлага стоки за жени, мъже и деца, като постоянно има и намалени стоки, като отстъпката стига до 70%.

Стоките от магазина се доставят с куриер, като при покупка над 80 лв., доставката е безплатна (иначе е на стойност 17 лв.). Доставката се осъществява в рамките на пет работни дни, като поръчката може да бъде върната в 30-дневен срок без основание. Освен това от bibloo правят и замяна на стока при объркан размер.

Фирмата не издава хартиени брошури, но в сайта може да се направи абонамент за електронния бюлетин за ексклузивни оферти. Bibloo има и център за контакт с клиенти, но той е само на английски език.

Реклама


Реклама