Реклама

Bibloo - Брошури и каталози на актуалните промоции

Преглед на брошурата Sale от магазин Bibloo валидна от 01.04.2020

Sale

01.04. - 30.04.2020

Преглед на брошурата New In от магазин Bibloo валидна от 01.04.2020

New In

01.04. - 30.04.2020

Bibloo брошура на седмицата

BIBLOO.BG е онлайн магазин, собственост на базирана в Прага Digital People Inc. Магазинът оперира в цяла Европа, като е наличен на 32 различни езика. В BIBLOO се предлагат първокласни световни марки, като Replay, Desigual, Armani Jeans, Furla, Tommy Hilfiger или Napapijri. Общият брой на марките в магазина е 105, като те обхващат огромен избор от дрехи – от якета и палта, през рокли и поли, до ризи и бельо. Освен това - обувки, чанти и аксесоари. Магазинът предлага стоки за жени, мъже и деца, като постоянно има и намалени стоки, като отстъпката стига до 70%.

Стоките от магазина се доставят с куриер, като при покупка над 80 лв., доставката е безплатна (иначе е на стойност 17 лв.). Доставката се осъществява в рамките на пет работни дни, като поръчката може да бъде върната в 30-дневен срок без основание. Освен това от bibloo правят и замяна на стока при объркан размер.

Фирмата не издава хартиени брошури, но в сайта може да се направи абонамент за електронния бюлетин за ексклузивни оферти. Bibloo има и център за контакт с клиенти, но той е само на английски език.

Реклама


Реклама