брошура ВАЛИ Компютърc - ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019 - каталози, промоции
12 дни 20:27:07
Реклама

ВАЛИ Компютърc - Брошури и каталози на актуалните промоции + ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019

Реклама

ВАЛИ Компютърc брошура на седмицата

Вали Компютърс ООД е основана през 1991-а и е една от водещите ИТ компании в България. Фирмата е официален вносител на над 80 марки високотехнологични продукти, като предлага над 10 000 артикула. Вали Компютърс има седем офиса в България (два в София и по един в Пловдив, Плевен, Велико Търново, Варна и Добрич) и директни търговски партньори в много други населени места, с което осигурява национално покритие. Най-големият търговски център на Вали Компютърс е във Велико Търново.

Фирмата продава компютърни компоненти, сървърни системи, лаптопи и аксесоари за тях, монитори, компютърна периферия, UPS устройства, принтери, скенери, мултимедия, мрежово оборудване, фото аксесоари, батерии, зарядни устройства и много други продукти за дома. Доставката за територията на България е безплатна. Вали Компютърс прави намаления за определени стоки, но подобни оферти са без ясна периодичност и не обхващат много от асортимента на компанията.

Черен Петък 2019

Черен петък 2019 е тук! ВАЛИ Компютърc редовно предлага нови отстъпки всяка година по време на големите разпродажби за Черен петък. На нашия сайт ще откриете последната и най-актуална брошура от ВАЛИ Компютърc, наречена "Oferta", валидна от 01.11.2019. Възползвайте се максимално от нея! Офертите за Черен петък в ВАЛИ Компютърc 2019 са тук! Спестете пари с наша помощ! В случай че очаквате с нетърпение този специален празник, пригответе се да пазарувате и даразглеждате най-новите брошури за Черен петък! Намаленията важат не само за категорията "Бяла и черна техника", но и за цялата гама продукти, които може да откриете на нашия сайт.

Реклама


Реклама