Реклама

ВАЛИ Компютърc - Брошури и каталози на актуалните промоции

Преглед на брошурата Нови продукти от магазин ВАЛИ Компютърc валидна от 10.10.2020

Нови продукти

от събота 10.10.2020

Преглед на брошурата Shredder от магазин ВАЛИ Компютърc валидна от 20.09.2020

Shredder

от неделя 20.09.2020

Преглед на брошурата Hama - Микрофони от магазин ВАЛИ Компютърc валидна от 14.04.2020

Hama - Микрофони

от вторник 14.04.2020

Преглед на брошурата Hama от магазин ВАЛИ Компютърc валидна от 05.10.2020

Hama

от понеделник 05.10.2020

Реклама
Преглед на брошурата Брошура от магазин ВАЛИ Компютърc валидна от 20.07.2020

Брошура

20.07. - 20.08.2020

Преглед на брошурата Оферта от магазин ВАЛИ Компютърc валидна от 01.10.2019

Оферта

от вторник 01.10.2019

Преглед на брошурата Брошура от магазин ВАЛИ Компютърc валидна от 15.04.2019

Брошура

15.04. - 15.05.2019

Реклама
Преглед на брошурата Оферта от магазин ВАЛИ Компютърc валидна от 15.04.2019

Оферта

15.04. - 15.05.2019

VALI COMPUTERS

Супер предложения в новата Vali Computers брошура

В периодично издаваната от Vali Computers брошура всеки може да открие продуктите, които са му необходими, при това на намалени цени. Това е особено важно в настоящия момент, когато целият свят се движи от новите технологии. Ако искате да проверите какво има в този издаван от Vali Computers каталог, лесно можете да потърсите информация за Vali Computers в интернет с помощта на някоя от популярните търсачки. Офертите от вече споменатата Vali Computers брошура ще се появят пред вас на мига. Не ви остава нищо друго, освен да разгледате, изберете и купите това, което ви се е харесало.

За ваше по-голямо удобство, най-новата Vali Computers брошура брошура може да бъде разгледана тук. Промоциите и офертите в нея са валидни от 10.10.2020, което е добре да бъде съобразено, ако възнамерявате да закупите нещо от това издание. Непременно трябва да разгледате Нови продукти - заслужава си. Със сигурност ще попаднете на страхотни оферти и невероятни цени в новата Vali Computers брошура.

Няколко думи за магазин Vali Computers

Вали Компютърс ООД е магазин, който, както подсказва името, попада в категорията Бяла и черна техника. Фирмата е основана през 1991-а и е една от водещите ИТ компании в България. Фирмата е официален вносител на над 80 марки високотехнологични продукти, като предлага над 10 000 артикула. Вали Компютърс има седем офиса в България (два в София и по един в Пловдив, Плевен, Велико Търново, Варна и Добрич) и директни търговски партньори в много други населени места, с което осигурява национално покритие. Най-големият търговски център на Вали Компютърс е във Велико Търново.

Фирмата продава компютърни компоненти, сървърни системи, лаптопи и аксесоари за тях, монитори, компютърна периферия, UPS устройства, принтери, скенери, мултимедия, мрежово оборудване, фото аксесоари, батерии, зарядни устройства и много други продукти за дома. Доставката за територията на България е безплатна при поръчки на стойност над 60 лв. Ако искате да научите повече за компанията, предлаганите продукти и услуги, заповядайте и разгледайте сайта тук: www.vali.bg.

Спестете не малко пари с Vali Computers

В днешно време възможностите за икономия по време на пазаруване се осъществяват по различни начини. Във Вали Компютърс например можете да се възползвате от офертите и промоциите в т.нар. ВАЛИ Компютърс брошура. Пазарувайки чисто нови системи, компоненти и пр. на промоционални цени определено спестявате средства! Вече споменатата безплатна доставка при поръчки над 60 лв. също ви помага да спестите. На сайта на компанията можете да попаднете и на други онлайн оферти. Добре е човек да се възползва от всички възможности, които даден търговец му предоставя, затова периодично проверявайте офертите в издаваната от Vali Computers брошюра!

А всъщност винаги можете да разгледате предложенията и на подобни магазини - VIVACOM, Telenor, Plesio, Jar Computers, Handy, eMAG, A1. Така ще можете да проверите дали даден продукт, който сте си харесали и искате да закупите, може да се намери на по-добра цена. Можете да направите удобно сравение на цените, а можете да потърсите и определен продукт, който не успявате да откриете в даден магазин. Това е още един похват, който ще ви помогне да спестите парите си.

Реклама


Реклама